City of Pančevo

Category: Other
Phone: 0800 100 100; 064 789
Shop: C57

Telekom Srbija, lider u oblasti telekomunikacija u regionu, jedina je kompanija u Srbiji koja korisnicima pod svojim brendom mts nudi integrisanu ponudu u svim segmentima informaciono-komunikacionih tehnologija: fiksnu i mobilnu telefoniju, Internet, digitalnu televiziju i ostale multimedijalne sadržaje. Na našem prodajnom mestu u okviru tržnog centra BIG možete pronaći sve što vam je potrebno da obogatite vaš svet komunikacija.

Odaberite željeni postpejd tarifni profil sa nekim od mobilnih uređaja iz bogate ponude po ceni već od 1 dinar ili izaberite popust do 50% na vašu mesečnu naknadu. Za vaš dom pripremili smo Net pakete sa pouzdanim i neograničenim Internetom u brzinama koje odgovaraju vašim potrebama. Uz našu mts TV uslugu dobijate savršeno digitalno iskustvo sa preko 100 kanala, uz mogućnost aktivacije dodatnih usluga – Video na zahtev, Snimanje sadržaja, Gledaj unazad i Gledaj 72h unazad. Jedinstvena ponuda – skockajte svoj Box paket koji objedinjuje sve naše usluge i uz velike uštede i na jedinstvenom računu dobijate i neograničene razgovore u našoj fiksnoj mreži*.
*Neograničeni razgovori se odnose na pozive sa fiksne linije u Box paketu prema svim fiksnim linijama u mts mreži fiksne telefonije