Grad Pančevo

Kategorija: Odeća
Telefon: 013/355-470
Lokal: B74

Koliko je raznolika i bogata svakodnevica našeg kupca, toliko je takođe raznovrsna i moda kompanije Takko Fashion. Već preko 35 godina opremamo dame u trendu atraktivnim autfitima za različite situacije svakodnevice – i to u više od 1.900 poslovnica u 17 zemalja!

Ležerni casual komadi, praktični basic artikli i atraktivni trendi komadi – moderna žena u različitim kolekcijama pronalazi trendove koji joj se dopadaju, i dobro joj stoje. Kompanijski dizajneri razvijaju najnovije Takko Fashion trendove, u skladu sa aktuelnim modnim temama. Na taj način svaki kupac može jednostavno da kombinuje pojedinačne komade.

Za ženske obline Takko Fashion je izumeo modnu liniju Maxi Blue. Odeća u veličini 42 do 54 je skrojena posebno za potrebe korpulentnije dame. Lagani materijali i krojevi koji ističu figuru, vešto u prvi plan izbacuju ženske atribute i brinu se za to da se dama u svakom momentu dobro oseća.

Basic komadi su središte svakog ormara sa odećom. Stoga su sastavni deo Takko asortimana i dostupni u svakom momentu u velikoj paleti boja. I to naravno ne samo za žene, već i za celu porodicu.

U asortimanu je i za njega prisutno sve ono što ona rado na njemu želi da vidi: klasične košulje i džemperi, pantalone i farmerke u različitim nijansama. A ni mališani u šoping turi sigurno iz Takko Fashion-a neće izaći praznih ruku. Šaroliki dečiji asortiman raspolaže odećom za bebe (56 do 92), decu (98 do 128) i tinejdžere (134-176). Artikli su savršeni za igru, jurcanje i lud provod.

Moda iz Minstera, za ceo svet: od 2000. godine Takko kontinuirano ide u pravcu ekspanzije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. U međuvremenu oblačimo naše dame i njihove najmilije u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Holandiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Estoniji, Litvaniji, Hrvatskoj, Italiji, Srbiji i Francuskoj.